Настани

Промоција на „Трето полувреме“ од Емир Имамовиќ Пирке во Скопје

19620295_1907929292814739_1281791025348690901_o

Видео запис од разговорот со босанско-херцеговскиот и хрватскиот писател и новинар Емир Имамовиќ Пирке и промоцијата на неговиот роман „Трето полувреме“, кои се одржаа на 27 јуни 2017 година во просториите на „Кино Култура“Остави Коментар