Настани

Промоција на романот „Клада“ од Ѓерѓ Драгоман

IMG_0692

Видео запис од промоцијата на романот „Клада“ од унгарскиот писател Ѓерѓ Драгоман. Настанот се одржа на 12 септември, со почеток во 20.30 часот, во просториите на „Кино Култура“.

 Остави Коментар