Настани

Книжевен разговор со Ренато Баретиќ и Емир Имамовиќ Пирке

19390894_1907929286148073_4019614477441578041_o

Видео запис од книжевниот разговор со писателите Ренато Баретиќ и Емир Имамовиќ, кој се одржа на 27 јуни 2017 година со почеток во 20.30 во просториите на „Кино Култура“.Остави Коментар